07-12

3 op Reis Midweek: In volle glorie

Kaj heeft 'n wilde-woestelingen-week in IJsland achter de rug. En maandag is 't alweer tijd voor de laatste Midweek van 2017. Mis 't niet!

Wat er zo fantastisch is aan IJsland? Tja. Dat heeft Kaj je afgelopen week laten zien. Dit gemist? Dat geeft niet. Want je kunt deze afleveringen gewoon nog even terugkijken. Of je scrollt even verder naar onder voor onze... vooruit-terug-blik-in-een. 

Kaj de Viking

Denk je aan een vakantie in IJsland, dan denk je: 'Ja, super leuk, joh!' Maar IJsland is een bikkelhard land. Daar weet Kaj namelijk alles van. Hij ging kijken of 't Vikingbloed nog door het land vloeide en hield daar zelf wel wat aan over. Rugklachten. Kneiterharde spierpijn. Alles. Het was afzien. Het was overleven. Het was 'n waar schouwspel op TV. Maar ja, dat moet je er voor over hebben. Toch, Kaj?

Leven als 'n rasechte IJslander: les 1

Hobby-Vikings: spelen met zwaarden

Het mooiste van Moeder Natuur: vulkanen en IJslands bier

Dat was 'n enorm vette week natuurlijk. Maar wij kijken natuurlijk ook alweer uit naar de volgende. Hier zie je niet één, niet twee, en zelfs niet drie, maar vier. 4. VIER. bestemmingen voorbij komen. Het is namelijk tijd voor onze grote compilatieweek. Hierin nemen je we mee naar allerlei avontuurlijke, bucketlist-waardige en relaxte bestemmingen zodat jij hierna extra hard van je welverdiende kerstvakantie kan genieten. 

De grote 3 op Reis Compilatie-Midweek

Maar na deze week is 't wel even slikken, want het seizoen van 3 op Reis Midweek is dan alweer voorbij. HUILEN! Nou, howdoe he!


Elke werkdag brengen wij je naar de allermooiste bestemmingen met 3 op Reis Midweek: 19.50 bij BNNVARA op NPO3.