3 op Reis Midweek: Alleen voor waaghalzen

Leven als een krankzinnige avonturier? Of op cruise met de newly weds & nearly deads? Dit is jouw 3 op Reis Midweek!

Let op: alleen voor de echte roekelozen! Dus heb je last van hoogtevrees? Scroll dan maar niet meer verder. Nee. Doe nou niet (Jeroen)! Oké, ja, toch wel. Het is namelijk weer... *tromgeroffel*... tijd voor de terug-vooruit-blik-in-een! Whoop whoop.

Meer bier, meer beter

Adrenaline? Dan is het antwoord: Zwitserland. Ja, echt! In Zwitserland hing Nienke deze week de waaghals uit. Ze gaat namelijk op zoek naar pure, woeste, onstuimige adrenaline. Het moet door haar lijf gieren! En dus zocht haar eigen grenzen op. Daarom hing ze onder andere een real-life Tarzan (of Jane) uit door te ziplinen door de bossen in Zwitserland. YIHAA! Nienke's conclusie: Ik had toch meer bier moeten drinken!


Het alternatieve Zwitserleven

Naast dat Nienke een echte avonturier is, is ze ook je gids. En wat is er leuker dan op een alternatieve manier Zwitserland te verkennen. Natuurlijk, op een trotti-bike! Een wattes? Nou eh, ja... je ziet hieronder wat dat dan precies is:

Meer van Nienke's trip zien? Check dan deze pagina!

Cruisen als een luxe-paardje

Sahil hangt de volgende week ons luxe-paardje uit. Yes, ZIN IN! Hij gaat namelijk op cruise door de Méditerranée met allerlei pasgetrouwde stellen en een hilarisch hoopje bejaarden. Maar dit vind Sahil totaal niet erg, want hij mag onder andere echte Napolitaanse pizza proberen. Dat klinkt toch verdomd lekker! Sahil vertelt je hieronder wat hij nog meer gaat doen daar in het zonnige zuiden:

He, jij daar! REISJUNKIE!

Denk jij nu: "Hé! Joh.. Godsamme zeg. Dat kan ik toch ook. Toffe dingen doen. Keigave plekken bezoeken. Prachtplaatsjes schieten. Beetje door de bomen slingeren."? Stuur dan je kiekjes als de wiedeweerga door aan 3 op Reis Midweek, want zij gebruiken jouw kanjers van een foto's. Hoe? We hebben een kneiterhandig stappenplannetje voor je gemaakt:

Stap 1: Log in op je Instagram account. Heb je die niet? Dan maak je die gewoon, joh.
Stap 2: Volg @3opreismiweek. Want dat is gewoon heel leuk. Trust me!
Stap 3: Stuur een Direct Message, tag @3opreismmidweek of gebruik de hashtag #3opreismidweek.
Stap 4: Message, tag of # erop los. Je foto zal zo vanzelf verschijnen in hun story.

Tadaaa. Appeltje-eitje. Een kind kan de was doen.


Kijktip: 3 op Reis Midweek zie je (bijna iedere werkdag) om 19.50 bij BNNVARA op NPO3.