24 uur plaatjes draaien voor #SR17

Zolang er tenminste betaald wordt dan. Minimaal 60 eurootjes per uur of Julian Jordan nokt ermee.

Gisteren om 16.30 uur begon Julian met plaatjes draaien voor Serious Request 2017. Als er minimaal 1 euro per minuut binnenkomt blijft hij plaatjes draaien tot vanmiddag 16.30 uur. Check hieronder de livestream.

Met nog een paar uurtjes te gaan voelt 'ie zich best prima, zegt Julian tegen Michiel op 3FM. "Soms wel een inkakmomentje maar verder voel ik me eigenlijk nog verrassend goed." 

Om 24 uur lang plaatjes te draaien moet je ook een beste kennis hebben van muziek. Is het nooit op? "Ja op een gegeven moment wel hoor", vertelt Julian. "Maar dan zie je toch weer platen die je nog niet gedraaid hebt en dan denk je tja, laat ik die ook maar draaien. Je denkt er wat minder over na."


Fysiek trekt 'ie het allemaal prima zegt Julian. "Ik voel me prima. Ik heb me echt goed voorbereid op deze challenge, ik heb nog nooit zolang gedraaid. Mijn langste set tot nu toe was 4 uur, dat was peanuts. Dit is gewoon 24 uur. Dat is iets wat je ook altijd kan blijven zeggen."

Om Julian een beetje te helpen regelde Michiel een masseur voor 'm.

Een massage is wel even welkom voor @itsjulianjordan — al sinds gistermiddag aan het draaien voor @seriousrequest! Volg m op 3fm.nl/Julian en doneer door SR te smsen naar 4333 #sr17

Een bericht gedeeld door Michiel Veenstra (@michiel3fm) op

Serious Request zet zich dit jaar in om kinderen weer met hun ouders te samen te brengen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijtgeraakt door een ramp of conflict. In bijvoorbeeld Nigeria of Congo leven miljoenen kinderen zonder hun ouders. Met het geld dat wordt opgehaald sporen hulpverleners van het Rode Kruis de ouders van kinderen op om ze weer thuis te brengen.

SR

Julian moet nog een paar uurtjes draaien dus doneer ff. Stuur een sms met SR naar 4333 of ga naar 3fm.nl/julian.