24 uur met... zie je op NPO 3

24 uur met... is weer op de beeldbuis. In deze reeks ontvangt Theo Maassen weer uitermate interessante gasten, te beginnen met Fred Teeven.

Fred Teeven, rapper Fresku, Mounir Samuel, De Jeugd van Tegenwoordig, Alex Boogers, Thomas Acda, Brigitte Kaandorp en een nog onbekende gast. Allemaal maken ze 24 uur door met Theo Maassen, en dat levert uiteraard weer fantastische verhalen en beelden op.

24 uur met... Fred Teeven
Politicus Fred Teeven is de spil in wat het politieke drama van 2015 is geworden. Als staatssecretaris struikelde hij over een deal die hij 15 jaar eerder zelf, in de functie van officier van justitie, had gesloten met drugscrimineel Cees H. Enkele maanden na zijn aftreden velde een onderzoekscommissie nog eens een keihard oordeel: de deal deugde van geen kant. En ondanks een lijvig rapport liggen er nog altijd diverse vragen open… Een goed moment om de VVD-hoofdrolspeler te ontvangen in 24 uur met… Een persoonlijk portret van de crimefighter die zich van belastingcontroleur opwerkte tot staatssecretaris en voor volk en vaderland de georganiseerde misdaad bestreed.


24 uur met... Fred Teeven wordt 10 januari uitgezonden, om 21.55 uur bij de VPRO op NPO3.